Beste ouder(s), opvoeder(s),

Binnen een dikke maand is het weer tijd voor het hoogtepunt van het jaar, het scoutskamp!  De leiding is volop bezig met de voorbereiding en heeft al héél veel zin in het kamp. Om ook jullie enthousiast te maken, organiseren wij zoals elk jaar een inschrijvingsmoment voor het kamp. Dit gaat door op donderdag 27 juni tussen 18u en 20u aan de scoutslokalen. Hier geeft de leiding van elke tak jullie wat meer informatie over het kamp en hebben jullie de mogelijkheid om jullie zoon of dochter in te schrijven. Tijdens het inschrijvingsmoment wordt er ook een lekker hapje en drankje voorzien door het Nest.

Indien u 27 juni niet aanwezig kan zijn, volstaat een mailtje naar dit mailadres en de overschrijving voor de inschrijving van uw kind.

Verder geven we jullie ook nog wat praktische informatie over het kamp. We gaan dit jaar op kamp in Gérouville, de leden worden steeds op de dag van aankomst gebracht door jullie naar het kampterrein en op 31 juli vertrekken wij allemaal samen met de bus terug richting Bonheiden.

Hieronder een overzicht van wie, wanneer op kamp gaat en wat zo’n kamp kost:

Kapoenen: 26/07 tot 31/07 – 110 euro

Welpen: 24/07 tot 31/07 – 130 euro

Jong-Verkenners: 22/07 tot 31/07 – 150 euro

Verkenners: 20/07 tot 31/07 – 170 euro

Het bovenstaande bedrag mag gestort worden op het rekeningnummer BE14 9730 8375 4783 met vermelding van naam + tak. De deadline voor het online inschrijven is  30 juni om 23:59u. Vergeet zeker ook niet om  de medische fiches in te vullen/ na te kijken, meer informatie hierover vind je terug in het onderstaande bestand. Indien je het groepsnummer niet meer weet mag je ons hiervoor altijd een mailtje sturen.

Nog meer specifieke informatie omtrent het kamp (thema, aankomsturen, adres, …) volgt in de kampkiekeboe op het einde van deze maand.

Daarnaast organiseren wij nog een terugkomvergadering op Zondag 30 juni van 14 tot 17 uur voor de kapoenen en de welpen. Zo zien ze de leiding en hun medeleden nog eens terug voor het kamp. Wij hebben alvast heel veel zin in het kamp, hopelijk jullie ook! Tot snel!